Vis TV afl. 11: makreel op de Noordzee (video)

6158
08 mei 2014

In de 11e aflevering van Vis TV 2014, komende zondag 11 mei om 9.30 uur op RTL 7, zijn Ed en Marco met motorschip Freedom vanuit de Marina van IJmuiden de zee opgevaren om op makreel te vissen.

Een fantastische visserij wanneer je je zware boothengels thuislaat en niet zoals op een groot charterschip met een hele schare makreelvissers de boot hoeft te delen.

Check de promo alvast:

Eenmaal op de spiegelgladde zee worden al gauw zwermen krijsende meeuwen gesignaleerd. Meestal een teken dat makrelen aan het jagen zijn. Terwijl de Freedom naar de vermeende hotspot vaart gaan verenpaternosters aan lichte werphengels en kan het feest beginnen. Maar, al wat zich meldt is één miezerig harinkje. Makreel lijkt gewoon te schitteren door afwezigheid. Totdat een wrakje wordt opgezocht met de bedoeling daar eventueel gul en wijting te vangen!

Vis TV zie je elke zondag om 9.30 uur op RTL 7, terwijl op zaterdagmiddag op deze zender steeds de uitzending van de zondag daarvoor wordt herhaald.

Volgende week zondag in aflevering 12 en al weer de laatste van deze nieuwe serie Vis TV, zijn Ed en Marco voorzien van penhengels naar Lelystad gereisd om op karper te vissen. Met drijvende hondenbrokken wel te verstaan.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide