Algemene Ledenvergadering Sportvisserij Nederland

6764
17 jun 2014

Zaterdag 14 juni vond de openbare vergadering van ‘Sportvisserij Nederland’ plaats op NOC-NSF centrum ‘Papendal’ in Arnhem. Het ochtenddeel bestond uit interessante presentaties van sprekers en het middagdeel stond in het teken van de besloten jaarvergadering van de ledenfederaties van ‘Sportvisserij Nederland’.

Zoals gebruikelijk startte het programma met de jaarrede van SVN voorzitter Menno Knip. Allereerst sprak hij zijn waardering en vertrouwen uit over de zaken die de revue gepasseerd zijn. Daarna besprak hij zaken die in de toekomst aan bod zullen komen. Een van de hoofdpunten uit de jaarrede is de problematiek rondom de beroepsvisserij en de visstand. 

Sportvisserij Nederland voorzitter Menno Knip start de ALV traditiegetrouw met de jaarrede.

Voorzitter John Steegh van ‘Water Natuurlijk’ spreekt over zaken als: visuitzettingen, schoner water en waterkracht in relatie tot de sportvisserij.

Andre Bosman - woordvoerder Visserij in de Tweede Kamer – van de VVD over de problematiek rondom de beroepsvisserij en visstand in Nederland.

Directeur van SVN Joop Bongers met zijn presentatie over het besturen van hengelsportverenigingen en gaat in op de werving van vrijwilligers. “Het bestuur is het kloppend hart.’’

 

Bondscoach Henri Karremans sluit af met een inspirerende presentatie over hoe hij het WK Junioren Kust team naar de wereldtitel leidde.

 

Het winnende WK team Kustvissen Junioren wordt gehuldigd.

 

Het bestuur van Sportvisserij Nederland tijdens de besloten vergadering. George Hempenius stopt als bestuurslid en Jan van de Bovenkamp en Harrie Holtman zijn verkozen tot nieuwe bestuursleden.

 

Bij de ALV is er ruimte voor federaties om vragen voor te leggen aan het bestuur en te reageren op beleidspunten.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.