HS-Outdoor Fair: Nog dik twee maanden…

5049
03 jul 2014

Nog een dikke twee maanden en dan gaat de Hengelsport Outdoor Fair 2014 van start. Om precies te zijn in het weekend van 6 én 7 september! Met clinics, demonstraties en productinformatie met betrekking tot alle facetten van de hengelsport.

Dat alles georganiseerd in een groot buitenevenement, dus op én rond het water van Recreatiepark Eiland van Maurik en verdeeld over meer dan 50.000 m2. Deze buitenruimte strekt zich uit direct vanaf de landtong achter de jachthaven van Maurik, het royale recreatieterrein en dan doorlopend, na de botenhelling tot aan het openbare strand 300 meter verderop. Daarmee komt een oeverlijn van rond de 600 meter aan totaallengte beschikbaar. Dus het evenement wordt daarmee nog groter dan vorig jaar!

Inmiddels hebben meer dan honderd standhouders een plek gereserveerd en wordt de gehele oever ingedeeld voor sportvisorganisaties, wedstrijdvissers en tientallen specialisten van elk denkbare sportvistak! Wil je de ontwikkelingen op de voet volgen, dan houd je het beste de site in de gaten, want vanaf nu volgen er zeer regelmatig updates. Bestel alvast voordelig je kaarten op de site en ‘like’ de FaceBook-pagina, vanaf nu al mooie acties!

Zie: www.hs-outdoorfair.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide