Tour de France voorbereiding: Laurens ten Dam gaat vissen

4378
08 jul 2014

Deze week is de Tour de France van start gegaan. Ook dit jaar zal een aantal Nederlanders deelnemen aan deze bizarre slijtageslag, waaronder de 33-jarige Laurens ten Dam.

De klimmer en adjudant van de Nederlandse Tour-hoop en klassementsrenner Bauke Mollema werd vorig jaar nog 13e in het eindklassement.

De NOS heeft Bauke Mollema en Laurens ten Dam gevolgd tijdens de voorbereiding op de Tour de France 2014. In de documentaire hierover zijn de renners aan het trainen in het zuiden van Spanje (Mollema) en in het noorden van Californie (Ten Dam). Met deze docu krijg je een unieke inkijk in het leven deze twee wielrenners van de Belkin ploeg. Wat moet je allemaal doen ter voorbereiding op de Tour de France? Laurens motto: vissen geblazen!

'Op mijn verjaardagsfeestje organiseerde mijn vader een keer een viswedstrijd. Dat was natuurlijk het mooiste feestje van het hele jaar'.

Check het item hier, na 17:00 minuten vertelt Laurens over zijn viservaringen en zie je hem in actie. Leuke beelden!

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide