Kijktip: Opsporing Verzocht

9884
19 aug 2014

Vanavond besteedt Opsporing Verzocht uitgebreid aandacht aan de beroving van een karpervisser in Assen. De 68-jarige man werd half juli overvallen aan het Havenkanaal en van al zijn visspullen beroofd. Kijk vanavond om 21.30 uur naar Nederland 1 (NPO 1) om te helpen de daders te pakken te krijgen.

In de nacht van zondag 20 juli op maandag 21 juli 2014 tussen 02.00 en 03.00 uur wordt een hobbyvisser (68) uit Den Haag bij het Havenkanaal in Assen beroofd. Twee mannen overvallen de Hagenaar met geweld, binden hem vast aan zijn stoel en gaan er met al zijn kostbare visspullen en zijn tent vandoor. Ook van zijn Duitse herdershond Tarkan ontbreekt sinds die nacht ieder spoor. Buiten de tent loopt ook een derde man rond die bij de overval betrokken is. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen en tips die kunnen leiden tot het oplossen van dit misdrijf. Kijk vanavond om 21.30 uur dus naar Opsporing Verzocht op Nederland 1.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide