Onvergetelijk Wereldkampioenschap Karpervissen 2014

7833
29 sep 2014

Onvergetelijk, ongelooflijk veel en snel bijgeleerd op dit goed georganiseerde WK Karper in Bacino del Pietrafitta, waren de woorden die we direkt na afloop uitspraken. Moe, heel moe maar niet voldaan, er had meer in gezeten. Gebrek aan ervaring hield ons nu nog uit het “linkerrijtje”.Dat beseffend weten we dat er meer mogelijk is. De laatste 24 uur hebben we helaas af moeten haken in de strijd om een mogelijke top tien plaats voor het team en het podium voor de gebroeders Molendijk als koppel.Waar andere teams nog wel hun visjes wisten te vangen, bleven wij de laatste 12 uur helemaal visloos; tot 12:30:03 uur. Slechts drie seconden na het signaal einde wedstrijd loopt er nog een hengel van John en Jeroen op C09 af. Deze ruim 10 kilo wegende karper telt niet meer mee.

Al met al zijn we een hele ervaring rijker geworden en die zal zeer zeker meegenomen worden naar het volgende WK Karper in Spanje, zeer waarschijnlijk Caspe.

In het landenklassement op een zestiende plaats geëindigd. Wim en Peter Molendijk als koppel op een verdienstelijke tiende plaats van de tweeënzeventig !Mede door gesprekken met behulpzame teams tijdens het slotdiner, wat overigens in een schitterende setting en sfeer plaatsvond, weten we wat er nog meer verbeterd kan worden.Na de laatste TopCompetitie Karper wedstrijd in Almere, zijn de WK 2015 koppels bekend. Kort daarop zullen we al met de voorbereidingen gaan beginnen.

Michel Hollaar
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.