Nederland presteert uitstekend op World Carp Classic (video)

4477
07 okt 2014

Van 29 september t/m 4 oktober vond aan het meer van Bolsena in Italië de World Carp Classic plaats. Vorig jaar wist het karpervissende duo Bianca Venema en Lizette Beunders dit prestigieuze evenement op hun naam te schrijven, maar ook dit jaar gooiden Nederlandse teams hoge ogen in de eindklassement.

Met een tweede en derde plek hebben de teams van Carp Connections (Hans Sissingh, Ferry Verhofstad en Mattie Curfs) en Shimano (Lars Bood, Co Schijf, Peter Hillebrand) een uitstekende prestatie neergezet. Het team van Lisette en Bianca werd uiteindelijk 14de.

De winnaars van het zesaagse evenement komen echter uit Polen: Andrzej Walczak, Gabriel Starzec & Krzysztof Charmuszko van Team Carp R Us. Deze heren wisten tijdens het event maar liefst 20 vissen te vangen met een totaalgewicht van 204,1 kilo. Nummer twee Team Carp Connections bleef steken op 187 kilo met 16 vissen en Team Shimano ving uiteindelijk eveneens 16 vissen, met een totaalgewicht van 169,3 kilo.

De einduitslagen lees je hier.

Check mooie beelden vanuit de lucht van een dril van een flinke schub:

Meer over de World Carp Classic lees je hier.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide