Jochem Myjer ontvangt eerste 'SportvisserREISgids Stad Groningen' (video)

7889
08 okt 2014

Je verwacht hem op het podium, of op de TV, maar niet met een hengel aan de Turfsingel in Groningen. Toch stond cabaretier Jochem Myjer daar dinsdag te vissen.

(Foto: Visgids Groningen)

Hij was er om het eerste exemplaar van de SportvisserREISgids Stad Groningen in ontvangst te nemen van federatie-directeur Henk Mensinga. De gids is een uitgave van onze federatie in samenwerking met Sportvisserij Nederland. De gids is ook te verkrijgen in de webshop van Sportvisserij Nederland. Het is de eerste gids in de serie SportvisserREISgidsen die de beste visstekken in een Nederlandse stad beschrijft.

Roofvis

Jochem Myjer had zich graag laten strikken voor deze klus omdat hij een fanatiek sportvisser is, die vijf à zes uur per week aan zijn hobby besteedt. Hij is er niet het type naar om rustig op een stoel aan de waterkant te zitten. Zijn hart gaat sneller kloppen van de actieve 'jacht' op roofvis.

Check hier de video van RTV Noord:

Hij was tussen zijn optredens in de Stadsschouwburg door een ochtend met de Visgids Groningen, Robert van der Kamp, wezen vissen. Bij Appingedam, in het Damsterdiep. 18 vissen (snoek, snoekbaars en baars) wist hij te vangen. Op Facebook heeft hij een eigen pagina over zijn visavonturen: Leidsche Roofvisvereniging Achter het Net.

-> Lees het hele bericht op de site van Hengelsportfederatie Groningen Drenthe

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.