Studio Vis TV afl 9 gemist? (video)

6240
16 feb 2015

Afgelopen zondag waren wedstrijdcrack Arjan Klop en vliegvisser Albert van den Brink te gast in Studio Vis TV – dé sportvis-talkshow van Nederland. De ingrediënten voor een uitzending bomvol tips over zowel het witvissen, wedstrijdvissen en het vliegvissen op snoek met de streamer. Bekijk de uitzending nu terug via RTL XL.

-> bekijk hier de uitzending terug

Arjan Klop (33) behoort tot de absolute top van wedstrijdvissend Nederland. Het voorlopige hoogtepunt in zijn carrière is de gouden medaille die hij met de Nederlandse Seniorenploeg veroverde bij het WK Zoetwatervissen 2014 in Kroatië. Een resultaat dat nog extra glans kreeg door het brons dat de geboren Brabander in het individueel klassement pakte op dit WK.

Arjan ging afgelopen dieper in op het verhaal achter de WK-overwinning en tal van andere facetten binnen de wedstrijdvisserij. Ook strooide hij met de nodige technische tips voor de witvisserij. Van de vaste stokvisserij op karpertjes, tot het (method)feederen en werkelijk alle ins en outs over de voerkorf. Interessante kost!

Albert van den Brink

De tweede gast van was Albert van den Brink. Albert is in het dagelijks leven hartchirurg bij het AMC, maar besteed zijn vrije tijd het liefst in de Hollandse veenpolders. De core business van deze begenadigd vliegvisser: het snoeken met de streamer. Een oer-Hollandse visserij die hij in geuren en kleuren uit de doeken zal doen. Daarnaast is Albert vanuit zijn persoonlijke interesse erg thuis in de ontwikkeling en de biologie van de vis. Zo heeft hij interessante dingen te melden over de biologische relatie tussen mens en vis.

De ‘MeeVIStoestemming’

Nieuw vanaf 2015 is de ‘MeeVIStoestemming’: een schriftelijke toestemming waarmee je drie keer per jaar één persoon één dag gratis kunt laten meevissen. VISpashouders kunnen dus een visdag cadeau doen aan iemand uit de familie- of kennissenkring. Anderzijds geeft het mensen die geïnteresseerd zijn in het vissen de mogelijkheid om niet direct een VISpas of dagvergunning aan te hoeven schaffen, maar het sportvissen eerst eens te proberen.


Robert de Wilt legt alles uit over de nieuwe MeeVIStoestemming

Goed voorbeeld is Gerrit Schinkel – de a.s. schoonvader van reporter Robert de Wilt. Gerrit is 63, sinds kort met pensioen en heeft na zijn jeugd geen hengel meer aangeraakt. Voor Robert reden genoeg om een MeeVIStoestemming aan Gerrit te geven, en hem een dagje mee te nemen naar de waterkant. Hoe deze nieuwe service precies werkt, zie je komende zondag in Studio Vis TV.

Terugkijken op RTL XL

Mocht je de uitzending op televisie onverhoopt missen, dan kun je deze na de uitzending direct online terugkijken via RTL XL (www.rtlxl.nl of download de RTL XL app). Daarnaast worden de uitzendingen elke zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur op RTL 7 herhaald. Komende zaterdag wordt uitzending 7 (Wilfred van Asselt en Willem Romeijn) herhaald.

Studio Vis TV wordt tot 22 februari iedere zondagochtend op RTL 7 uitgezonden. De uitzendingen beginnen om 9.30 uur. Elke zondag een uur lang visplezier op nationale televisie, dus! Kijk voor meer informatie over Studio Vis TV op onze site en www.vistv.nl.

Kijk hier voor meer informatie over Studio Vis TV. Hieronder een overzicht van de uitzendingen tot dusver:

1.  21/12/2014 - Karpervisser Raymond Hakkert en baarsvisser Pieter-Bas Broeckx
2.  28/12/2014 - Vliegvisser Edwin Kerssies en karpervisser Ernesto Kamminga
3.  04/01/2015 - ADHD-er Jochem Myjer en roofvisser Willem Stolk
4.  11/01/2015 - Wedstrijdtopper Anja Groot en barbeelspecialist Leon Haenen
5.  18/01/2015 - ‘Karperdame’ Lizette Beunders en Vis TV-presentator Ed Stoop
6.  25/01/2015 - Olympisch kampioen judo Mark Huizinga en zeeltspecialist Coen Hansen
7.  01/02/2015 - Wilfred van Asselt (17) en Willem Romeijn (20)
8.  08/02/2015 - Zeevistopper Arthur van Tienen en hengelportjournalist/ roofvisser Sjoerd Beljaars
9.  15/02/2015 - Wedstrijdvisser Arjan Klop en vliegvisser Albert van den Brink
10. 22/02/2015 - Aflevering 10

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.