WHV De Karper Winterwijk heeft nu drie vismeesters!

4981
02 jul 2015

Nu het schooljaar bijna ten einde is, zijn we alweer op de helft van het vislesseizoen van 2015. In augustus en september worden er weer flink wat vislessen gegeven. In Winterswijk is Danny Freriks onlangs geslaagd als derde vismeester van WHV De Karper!

WHV De Karper uit Winterswijk is een actieve vereniging die vooral op het gebied van jeugdactiviteiten enorm aan de weg timmert.
Vandaag was coördinator jeugdwerk Evert Dijkhof hier voor de stage van vismeester Danny Freriks bij de Katholieke Daltonschool De Vlier in Winterswijk.

Het jaarprogramma van WHV De Karper voor de jeugd (hier te downloaden als PDF)  beslaat een folder van 4 A4tjes! Dan kan omdat hier een enorm enthousiaste jeugdcommissie actief is: een geweldig inspirerend voorbeeld voor andere hengelsportverenigingen! Check hun Facebook pagina en website eens!

-> Meer over vislessen en de cursus vismeester

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide