Sky Sports met cameraploeg bij WK Feeder

3116
08 jul 2015

Engelands grootste betaalzender Sky Sports, met circa drie miljoen abonnees, komt donderdag tot en met zondag filmen op het WK Feedervissen aan het Kanaal Gent-Terneuzen. Dat is logisch te verklaren aangezien de Engelsen zowel met het team als individueel regerend wereldkampioen feedervissen zijn. In Ierland gingen de Engelsen er in 2014 vandoor met de wereldtitel en pakte teamlid Steve Ringer bovendien het individueel goud. Ook op het Nederlandse Kanaal Gent-Terneuzen behoort het Engelse team, evenals de Nederlandse equipe, tot de topfavorieten.

Vanaf donderdag zal Sky Sports iedere dag een korte impressie geven van alle gebeurtenissen op het WK parcours. Te beginnen met de voorbereidingen van het Engelse en Nederlandse team in aanloop naar het officiële wedstrijdweekend. De traditionele vlaggenparade door het oude stadscentrum van Terneuzen en de openingsceremonie in het Scheldetheater zullen hier niet bij ontbreken.Ook spetterende trainingsbeelden en interviews met allerlei betrokkenen binnen de feeder-discipline komen aan bod. Met onder andere technische tips van de absolute wereldtop. Op zaterdag en zondag natuurlijk het verloop van de twee ‘echte’ WK wedstrijden met aansluitend de huldiging en prijsuitreiking van de kampioenen van dit prestigieuze visevenement.

Alle vier de filmpjes zullen te zien zijn op de website van Sportvisserij Nederland en op Youtube. Voor de abonnees van Sky Sports volgt er later nog een langere WK-film met een impressie van het hele evenement en een terugblik op het WK Feedervissen 2015.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide