Sky Sports beelden van eerste wedstrijddag WK Feeder 2015

4256
12 jul 2015

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden, laat staan een complete film. De grootste betaalzender van Engeland - Sky Sports - is sinds donderdag in Nederland om de verslaglegging van het WK Feedervissen in Terneuzen te verzorgen. Uiteraard omdat de Engelsen altijd goed presteren, maar ook omdat in Engeland het wedstrijdvissen een immens populaire sport is. Over de eerste wedstrijddag van gister is dan ook een uitgebreide samenvatting gemaakt

Scherpe dialogen, inhoudelijk tot in de puntjes verzorgd en doorspekt met Engelse humor. Sky Sports zond de Sierd de Vos en Johan Derksen van het Engelse sportvissen naar Nederland. Rob Hughes en Andy Ford zijn onder andere bekend van de verslaglegging rondom Fish-O-Mania en ook hier in Terneuzen weten ze de sfeer van het evenement schitterend vast te leggen. Na dit filmpje over de eerste wedstrijddag, volgt later nog een eindfilmpje waarin de kampioenen worden vastgelegd.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide