Veel media-aandacht voor WK Feeder 2015

2921
16 jul 2015

De vijfde editie van het WK Feedervissen op het Kanaal Gent-Terneuzen was een groot succes. Na een ongekend spannende eindstrijd wist Engeland haar favorietenrol waar te maken. Er was daarbij veel belangstelling van de (hengelsport)pers uit binnen- en buitenland.

Het prestigieuze visevenement vond dit jaar voor het eerst plaats op Hollandse bodem aan het Kanaal Gent-Terneuzen. Maar liefst 26 landen over de hele wereld, waaronder bijvoorbeeld Zuid-Afrika en Kazachstan, bonden daar de strijd aan om de wereldtitel.


Sky Sports

De mannen van het Engelse Sky Sports maakte iedere dag een gave impressie met spetterende beelden van de trainingen en wedstrijden. Daarin korte interviews met coaches, andere betrokkenen en natuurlijk de beste feedervissers ter wereld. Kijk voor deze video’s, de uitslag en een fotoverslag op www.wkfeeder2015.nl

 
Sky Sports maakte flitsende beelden van het WK Feeder 2015.

NOS

Ook de NOS was aanwezig en sprak met deelnemer  Marco Hofman, bondscoach Jan van Schendel en Vis TV-presentator Ed Stoop. Daarnaast was er een exclusief radio-interview van de NOS met wedstrijdleider én oud-wereldkampioen Dirk Ekkelenkamp in het radioprogramma ‘Met het oog op morgen’.

Klik hieronder voor leuke nieuwsitems over het WK Feedervissen 2015.

NOS:
PZC: 

Champions Team (Duitsland): 
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide