3FM Serious Request: bied op een visdag met Jochem Myjer en Willem Stolk

3778
18 dec 2015

Een dagje vissen met cabaretier Jochem Myjer en roofviscrack Willem Stolk. Daar zou je bij wijze van spreken een moord voor doen, maar je kunt er gelukkig ook gewoon op bieden bij 3FM Serious Request. Zo bezorg je jou en je vismaat een onvergetelijke dag en steun je het goede doel!

Ieder jaar organiseert zet 3FM Serious Request zich in samenwerking met het Rode Kruis in voor een stille ramp. Dit jaar sluiten drie DJ's van 3FM zich in de week voor de kerstdagen zes dagen lang op in een glazen studio te Heerlen om geld in te zamelen voor de toekomst van kinderen en jongeren in oorlogsgebieden. Dat doen ze onder meer door tegen betaling verzoeknummers te draaien en acties op te zetten.

Geheel verzorgd

Cabaretier en fanatiek sportvisser Jochem Myjer doet ook mee aan 3FM Serious Request. Hij verzorgt samen met zijn vismaat Willem Stolk – de twee wonnen in 2015 het Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen Rivieren – een geheel verzorgde dag roofvissen voor de hoogste bieder en zijn/haar vismaat. Op deze dag onthullen Jochem en Willem de grootste visgeheimen en zorgen zij hoogstpersoonlijk voor de hapjes, grapjes en drankjes. Bovendien mogen de hengels en molens waarmee wordt gevist aan het eind van de dag ook mee naar huis. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het visavontuur ook op camera vastgelegd en kun je een beker winnen!

Plaats een bod!

De meest succesvolle komiek van Nederland en de vijfvoudig Nederlands viskampioen staan al te popelen voor dit avontuur... Dus plaats het hoogste bod, hengel dit item binnen en steun 3FM Serious Request!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide