Kijktip: Levende Rivier (video)

3492
18 dec 2015

In de natuurdocumentaire Levende Rivier zakt filmregisseur Ruben Smit in zijn kano de Rijn af – van Lobith tot de Noordzee, dwars door Nederland. Onderweg maakt hij prachtige beelden van het Nederlandse landschap en de natuur boven en onder water.

Via persoonlijke memoires gaat filmmaker & ecoloog Ruben Smit (maker van De Nieuwe Wildernis en de gelijknamige tv-serie bij de VARA) in vier etappes steeds verder de rivier af. Deze natuurdocumentaire is een unieke expeditie met avontuurlijke overnachtingen langs de onbekende waterwegen. De kijker wordt deelgenoot gemaakt van bizarre natuurverschijnselen en alle planten en dieren die hij tegenkomt. Dit alles vastgelegd in hoge kwaliteit natuurbeeld.

Vanavond heeft BNN-VARA om 21.10 uur op NPO2 de TV première van de speciaal voor TV gemonteerde en ingesproken versie van 45 minuten. Herhalingen zijn op 19 december om 9.05u en op 29 december om 18.05u.


Trailer Levende Rivier:Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide