Vissende vrienden bij Margreet in Overvecht

1004
01 mei 2018

Sportvissen is niet alleen leuk en ontspannend, maar heeft ook een belangrijke sociale component. Dit is te zien in het programma Margreet in Overvecht dat RTV Utrecht gisteren uitzond. Daarin doet Margreet van Gils verslag van het wel en wee van bewoners van de Utrechtse wijk Overvecht.

Wout, George en Ruud zijn drie vijftigers uit het Utrechtse Overvecht. Door wisselende gebeurtenissen in hun leven werken ze niet meer en hadden ze soms ook bijna geen sociaal netwerk meer. Via een zogenoemde 'activeringsgroep' van het Buurtteam ontmoetten ze elkaar in buurtcentrum de Boog en smeedden ze het plan om samen te gaan vissen. Margreet mag mee. In alle vroegte gaan ze op maandagochtend vissen in één van de vijvers in Overvecht. "Prima viswater", aldus George. "Ik zit hier vaak. Het is rustig en zit vol kleine vissies. Maar nu is het extra gezellig als we zo samen zijn."

Klik hier om op de website van RTV Utrecht het item te bekijken.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide