Karpervissen bij kasteel Elsloo in VIS TV (video)

2864
25 jan 2024

In de vierde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024 – zondag 28 januari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Daniël op karper in de kasteelvijver van Elsloo.

Marco en Daniël wanen zich terug in de tijd als ze aankomen in het Limburgse Elslo en een blik werpen op het kasteel. Marco probeert de karpers met de vaste stok te vangen en Daniël vist met drijvend aas in de bovenste waterlaag. De aanpak van Daniël pakt direct goed uit. Hij staat al snel zijn eerste karper te drillen terwijl zijn vismaat een gat in de lucht slaat op een aanbeet.

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:


Sluwe karpers

Het is al snel duidelijk dat de karpers hier het klappen van de zweep kennen en zich niet zomaar laten vangen. Na flink wat geploeter lukt het Marco toch om een karper te vangen. Nu hij van de nul af is wisselt hij de vaste hengel in voor de vliegenlat. De karpers komen gelijk kijken naar de vlieg van Marco, maar happen niet. Benieuwd of het hem toch lukt om een karper te vangen aan de vlieg?

Kijk dan zondag 28 januari om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.