Grauvell sponsor Bootvisteam Zee

6345
07 sep 2006

Sportvisserij Nederland deelt met vreugde mee dat Hengelsportgroothandel Grauvell de nieuwe hoofdsponsor is van het nationale bootvisteam dat van 9 t/m 16 september in Portugal meedoet aan het Wereldkampioenschap Bootvissen in zee.

Grauvell begon in 1966 in Barcelona als familiebedrijf met een bescheiden pakket aan hengelmateriaal, maar mag zich inmiddels met vestigingen in diverse Europese landen totaalaanbieder van hengelsportbenodigdheden noemen.

Bondcoach Wil Franken heeft nu eindelijk hengels voor zijn team beschikbaar waarmee de kloof tussen de Noord en Zuid-Europese landen kan worden gedicht. Lange telescopische zeepickers voorzien van drie verwisselbare toppen, in totaal vijf meter lang maar te gebruiken op elke gewenste lengte. Met deze TC Teleboat kunnen loodgewichten gemakkelijk onderhands een eind worden ingeworpen en bijzonder secuur worden gevist. En omdat het Portugese zeewater kristalhelder is en vis daardoor meer op hun hoede, brengen onzichtbare vislijnen van fluorcarbon uitkomst. Nederland vist daarom in Portugal met de vermaarde lijnen van Teklon.

Voor meer informatie over het Wereldkampioenschap Bootvissen, wedstrijdvissen vanaf boten in het algemeen, of voor een interview met de wk-deelnemers of de coach gelieve contact op te nemen met Sportvisserij Nederland in Bilthoven, tel. (030) 6058400 , e-mail: info@sportvisserijnederland.nl of bezoek onze internetsite https://www.sportvisserijnederland.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide