Karpervissen - het betere nachtwerk (video)

21 mei 2013

Modern karpervissen is onlosmakelijk verbonden met een nachtelijk verblijf aan de waterkant. Ook Marco Kraal is verslingerd aan het nachtvissen. Hét Visblad volgt hem tijdens een spannende, maar ijskoude 24-uurs sessie.

Als je vraagt welke visserij mijn voorkeur heeft, zal ik eerlijk gezegd lang moeten nadenken. Toch zal het uiteindelijke antwoord denk ik karpervissen zijn. Vooral van langere sessies aan een mooi water kan ik nog steeds intens genieten. Gelukkig kent Nederland enorm veel karperwater waar je dankzij de VISpas en de nieuwe Nachtvistoestemming probleemloos het klokje rond je ding kunt doen. Het vangen van een paar mooie vissen is natuurlijk het ultieme doel, maar het ontspannen na een hectische werkweek, tijd hebben voor het lezen van een goed boek en optimaal genieten van de natuur horen er net zo goed bij.

Lees hier het hele artikel. (PDF)

-> meer karpervissen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide