HSV Service

Data en parkoersen federatieve selectiewedstrijden

3368
14 feb 2008

Onlangs zijn de data en locaties van de selectiewedstrijden van de federaties vastgesteld.

Deelname aan de selectiewedstrijden bij de senioren is mogelijk vanaf een leeftijd van 15 jaar (peildatum 1 januari 2008), terwijl je aan de junioren kunt deelnemen indien je op 1 januari 2008 minimaal 10 en maximaal 18 jaar oud bent. De jeugd van 15 tot 18 jaar kan zowel bij de junioren als bij de senioren deelnemen.

Vijf deelnemers (senioren) van één vereniging kunnen zich inschrijven voor de selectie korpsen. De selectie vrije hengel staat open voor senioren.

Een lijst met data en parkoersen van de federatieve selectiewedstrijden, alsmede de contactadressen is te bekijken door onderaan deze pagina op Factsheet te kikken. De sluitingsdatum voor de inschrijving kan worden opgevraagd bij het contactpersoon van de betreffende federatie. Deelnemers kunnen zich aanmelden via de hengelsportvereniging die bij de betreffende federatie is aangesloten.

Op onze website is onder de rubriek "Wedstrijden" meer informatie te vinden over de geplande wedstrijden. Klik hier om dit te bekijken.
Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide