HSV Service

Topcompetitie Kanaal door Voorne

3617

Op 19 en 20 april zullen de eerste twee Topcompetitiewedstrijden van 2008 worden vervist in het Kanaal door Voorne in Hellevoetsluis.

Federatie Zuidwest Nederland heeft haar wedstrijdreglement aangepast. Volgens het reglement mag er maximaal 20 kilo vis in het leefnet worden bewaard. Let op: het leefnet dient minimaal een diameter van 50 centimeter en een lengte van minimaal drie meter te hebben.

Vangt men meer dan 20 kilo vis dan heeft men twee leefnetten nodig die tijdens de voorbereidingstijd reeds in het wedstrijdwater dienen te staan. Wordt meer dan 20 kilo vis in het weegnet gesignaleerd, dan wordt het maximum van 20 kilo gerekend en krijgt men een gele kaart.

De wedstrijdreglementen van de Federatie Zuidwest Nederland zijn te lezen door onderaan de pagina op Factsheet te klikken. Op pagina zes kunt u de aangepaste reglementen voor het Kanaal door Voorne vinden.
Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide