HSV Service

Bekendmaking selectie WK Bootvissen 2008

6548
29 apr 2008

Arjan Rijnberg, Geerd de Bruijn, Marcel Waldschmit, Eric Goossens en Piet de Kramer vormen het team dat Nederland gaat vertegenwoordigen op het WK Bootvissen dat van 24 t/m 31 oktober in het Zeeuwse Colijnsplaat plaatsvindt.

Zij eindigden in de topcompetitiewedstrijden boot die in het laatste weekend van april werden gevist bij de eerste vijf, waardoor zij door bondscoach Wil Franken werden geselecteerd voor de nationale equipe.

Eric Goossens was als verdediger van de wereldtitel die hij vorig jaar in het Belgische Blankenberge veroverde, de enige die op voorhand al zeker was van een plaats in de selectie. De WK-bootploeg zal in de komende maanden geregeld bijeenkomen om te trainen en de tactieken te bepalen die opnieuw voor goud moeten zorgen.

Coach Franken zet daarbij in op een gouden plak voor wat betreft het individuele als ploegenklassement. “Deze mannen zijn stuk voor stuk prima vissers, die bovendien goed bekend zijn met de omstandigheden en visserij in het Deltagebied.”

SPRO is sponsor van het Nederlandse WK-Bootteam

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide