HSV Service

Nieuwe website federaties Midden- en Zuidwest Nederland

7320
01 sep 2008

Op 01 september zijn de nieuwe websites van de federaties Zuidwest Nederland en Midden Nederland gelanceerd.

Diverse hengelsportfederaties zijn in samenwerking met Sportvisserij Nederland bezig om hun websites compleet te vernieuwen. Hiervoor gebruiken ze samen een volledig nieuw platform en er is gekozen voor een uniforme uitstraling van de websites.

De gebruiker

Voor de bezoeker verandert er straks veel. Niet alleen zien de diverse websites er gelikter uit; zowel sportvissers, verenigingen als andere doelgroepen (o.a. overheden, vbc’s, biologen, pers) krijgen de beschikking over veel nieuwe functionaliteiten en informatie. Bijvoorbeeld het laatste regionale en landelijke nieuws inclusief archief, een winkel met specifieke regionale producten, agenda, fotobank, vacatures, diverse zoekfuncties, etc.

Samenwerking

Door de samenwerking, Sportvisserij Nederland en hengelsportfederaties gebruiken voor hun nieuwe websites hetzelfde systeem, wordt op het web een duidelijk herkenbare ‘sportvisserij smoelwerk’ gecreëerd. Uiteraard behoudt elke partij haar eigen identiteit. Wel zo prettig voor een bezoeker.

Nieuwe ontwikkelingen (functionaliteiten) worden integraal ingezet, zodat elke deelnemende partij hiervan meteen mee kan profiteren. En dus de bezoeker. En daar draait het tenslotte om.

Een ander voordeel van de samenwerking is bijvoorbeeld dat informatie (o.a. het laatste nieuws, vacatures) met één muisklik straks op verschillende websites beschikbaar kan worden gesteld. Zo wordt een bezoeker steeds op de juiste plekken van relevante informatie voorzien.

Herkenbaar smoelwerk

Kort geleden is de nieuwe website van Sportvisserij Nederland gelanceerd, 19 mei zijn die van de Hengelsportfederatie Groningen Drenthe en Oost-Nederland in dezelfde stijl gelanceerd. Nu komen daar die van Zuidwest Nederland en Midden Nederland bij. Gedurende het jaar zullen verschillende nieuwe functionaliteiten in de diverse websites worden toegevoegd.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.