HSV Service

VZOD-jeugd bezoekt visserij-expo IJmuiden

4555
15 apr 2009

Bron: echo.nl. ASSENDELFT - Hengelsportvereniging VZOD organiseert 21 april de jaarlijkse informatieavond voor de jeugd. Meestal wordt op een dergelijke inloop geoefend met tuigjes maken en/of een film vertoond. Dit keer gaat het gezelschap echter op pad.

In het zee- en havenmuseum te IJmuiden is momenteel de tentoonstelling '100 Jaar sportvisserij in Nederland' gaande. Getoond worden onder andere hengels, molens, kledij en andere accessoires die zowel in het verleden als vandaag de dag nog worden gebruikt. Ook de nieuwste snufjes hebben een plaatsje gevonden.

De expositie is samengesteld uit materiaal van Handyfish en van de heer Bert Schouten uit Heiloo. Bij de inrichting werd assistentie verleend door bekende mensen uit de hengelsportwereld. Tijdens deze avond zal de VZOD-jeugd - onder leiding van Bert Schouten zelf - de collectie bezichtigen.

Daarnaast zullen er tijdens deze avond natuurlijk ook weer tuigjes worden gemaakt, dit gebeurt onder leiding van de jeugdbegeleiders van VZOD. Deelname aan deze avond is gratis, maar alleen bestemd voor VZOD jeugdleden. Opgeven voor de informatieavond of lid worden van de hengelsportvereniging kan per e-mail via VZODassendelft@gmail.com

Bron: echo.nl.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide