HSV Service

Vissteiger geopend met viswedstrijd

6388
13 jul 2009

Bron: bndestem.nl. ZEVENBERGSCHEN HOEK - Veel jonge vissertjes hebben zaterdag met een viswedstrijd de vissteiger in Zevenbergschen Hoek aan de Omloop officieel geopend.

De steiger was nog geschrobd, het water ontdaan van de vele planten en het zonnetje scheen.

Ideale omstandigheden voor een viswedstrijd. Alleen wilde de vis niet zo bijten bij de jeugd van vier tot en met negen jaar. Geen één vis werd binnengehaald. Maar de vangst voor de kleinsten was toch goed. Ze kregen ieder een medaille met de tekst 'Sportieve hengelaar De Omloop'. De zevenjarige Kylie Goutziers verveelde zich geen seconde aan de waterkant. "Je verveelt je geen moment met vissen. Er is zoveel te zien. Een watervogel heeft een nest gebouwd, er waren zwanen met jongen en ik heb gekletst met mijn vriendinnen."

Bij de jeugd van tien tot en met vijftien jaar had Aries van Horne vrijwel meteen beet. Een voorn van achttien centimeter bungelde aan zijn haakje. Zijn jongere broer Bart ging uiteindelijk met de wisselbeker naar huis. Hij ving een baars van 22 centimeter. Bewoners van De Vang en de Omloop sloten de dag af met een buurtfeest

Bron: bndestem.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide