HSV Service

15 bekeuringen uitgedeeld in het kader van Maasplassenproject

5077
05 aug 2009

Bron: Limburgse Courant. ECHT - De politie heeft in het kader van het project Maasplassen tussen vrijdagavond zeven uur en zaterdagmorgen drie uur in totaal 15 bekeuringen uitgeschreven.

Met het Maasplassenproject wordt de overlast aangepakt rond de Maasplassen die ontstaat als gevolg van illegaal kamperen, nachtvissen, vuurtje stoken en het dumpen van afval. Er werd zowel per boot op het water als op de wal gecontroleerd.

De meeste bekeuringen waren voor het vissen zonder vergunning (5), kamperen (3), vissen met drie hengels (3), het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs (2), vuurtje stoken (1) en negeren invaarverbod (1). De politie werkte samen met de Groene Brigade van de Provincie Limburg, Bijzonder Opsporingsambtenaren en politievrijwilligers. De controles werden uitgevoerd door acht personen.

De controles vinden plaats in aanvulling op de al eerder door de beheerders genomen maatregelen om overlast te voorkomen c.q. te beperken zoals het instellen van een nachtelijk visverbod op de Maasplassen, het plaatsen van omheiningen en bordjes verboden toegang en het maken van greppels en het plaatsen van verkeersborden waardoor op bepaalde wegen ’s nachts geen motorvoertuigen meer mogen komen.

Bron: Limburgse Courant

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide