HSV Service

Wie wordt de nieuwe Nederlands Kampioen Bootvissen?

5075
12 jan 2010

Vanaf nu is het weer mogelijk om je bij je hengelsportvereniging in te schrijven voor de selectie Bootvissen. Deze selectie zal zoals gebruikelijk over 2 dagen worden vervist, t.w. op 14 maart op grote boten vanuit Scheveningen (uitwijk bij slecht weer op 25 april) en op 23 mei (1e Pinksterdag) op iets kleinere boten vanuit de Bergsediepsluis op de Oosterschelde. Kosten voor 2 dagen: € 80,-- p.p.

Na deze 2 selecties vindt op 6 juni het NK Bootvissen plaats voor de beste 20 van de selectie, aangevuld met de 10 beste bootvissers van het NK 2009. Het NK wordt vervist vanuit Neeltje Jans op de Noordzee en bij slechte weersomstandigheden op de Oosterschelde.

Inschrijving is mogelijk bij een hengelsportvereniging aangesloten bij Sportvisserij Nederland.
Aangezien vroegtijdig de boten moeten worden gereserveerd, dient de inschrijving van de vereniging uiterlijk 29 januari door ons te zijn ontvangen. Deelnemers kunnen zich tot 28 januari bij de vereniging opgeven. Na die datum is deelname alléén mogelijk als er nog ruimte op de beschikbare boten is.

Meer informatie is te vinden op de wedstrijdpagina.

Na het NK vinden voor de beste 10 deelnemers nog 3 topcompetitiedagen plaats op 19/9, 17/10 en 21/11, waarna de coach bootvissen de ploeg samenstelt voor het WK Bootvissen 2011 in Italië.  

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide