HSV Service

Teams Wereldkampioenschappen Kustvissen 2010

6524
12 jan 2010

Nadat al eerder de teams voor de Wereldkampioenschappen Kustvissen heren en junioren bekend waren gemaakt, heeft de nieuwe damescoach in overleg met de twee andere coaches kustvissen de ploeg voor het WK Dames bekendgemaakt.

WK DAMES KUST
Benny Wijnings heeft voor het WK in Zuid-Afrika gekozen voor Wilma van Eekeren, Ilonka Rijnberg, Linda v.d. Velde, Elaine Vredenberg en Miranda Willemse. Het team heeft dezelfde samenstelling als bij het WK Kustvissen 2009, afgelopen oktober in Montenegro. Bij dit WK werden zij 8e. Zij zullen hun uiterste best doen om in 2010 bij de top drie te eindigen.
Het WK vindt van 7-13 november in Langebaan aan de westkust van Zuid-Afrika plaats.

WK HEREN KUST
Gelijk met de damesploeg zal ook de herenploeg, bestaande uit Corné Danen, Hendrik-Jan Polhuijs, Arjan Rijnberg, Jurgen van Rijswijk en Jan Stam, onder leiding van coach Frank van Schilt, naar Zuid-Afrika afreizen.

WK JUNIOREN KUST
Van 27 maart tot 2 april vindt het WK Kustvissen voor Junioren plaats in het Portugese Grandola. Voor dit WK zijn door coach Henri Karremans Marijn Gabriëlse, Maurits Keur, Rico 't Mannetje, David van de Velde en Corné Westerlaken
geselecteerd.


Interland Kustvissen
Voor de interland tegen België en Engeland van 2-4 juli in Lymington/Hampshire, Engeland zijn geselecteerd:
Wibo Boone, Bernard Boschma, Frank Dekker, Remco Geuze, Jan Hennekam, Wilco Keur, Matthijs Koole, Remi Lindhout, Peter Mesie, Ronald van Os, André Piters, Rob Punselie, Johan Rombouts, Rob Slingerland en Sjaak Verburg.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide