HSV Service

Jeugddag KSN 2010

5649
15 feb 2010

Na het grote succes van de voorgaande jaren organiseert de KSN commissie Jeugd ook in 2010 weer een landelijke Jeugddag. Gedurende een hele dag worden er door diverse bekende karpervissers lezingen en workshops georganiseerd die naast leuk ook nog eens erg leerzaam zijn!

De dag is bedoeld voor jeugdige karpervissers tot en met 20 jaar, waarbij lid zijn van de KSN niet verplicht is. Doordat deze dag door alle sprekers geheel vrijwillig wordt aangeboden is voor jullie de entree helemaal gratis en krijg je daar bovenop ook nog eens een lekkere lunch en gratis drankjes! De locatie is gemakkelijk te bereiken met het Openbaar Vervoer omdat het op circa 400 meter van het NS station Bilthoven ligt.

 

Wil jij deze fantastische dag meemaken dan hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar jeugd@karperstudiegroep.nl zodat wij kunnen rekenen op jouw komst!

  • Waar? Kantoorgebouw Sportvisserij Nederland, Leyenseweg 115, 3721 BC Bilthoven
  • Wanneer? Zondag 21 februari 2010
  • Tijd? Zaal open vanaf 9.45 uur Einde programma: 16.30 uur
  • Entree? Gratis!
  • Meer informatie? Klik hier
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.