HSV Service

Uitgifte VISpas grote verenigingen

6821
25 feb 2010

De uitgifte van de VISpas voor een nieuw kalenderjaar betekent voor veel verenigingen een hoop werk – zeker als er een behoorlijk aantal VISpassen moet worden uitgegeven.

Om grote verenigingen (met meer dan 1500 leden) te ondersteunen, biedt Sportvisserij Nederland aan de uitgifte van de VISpas voor haar rekening te nemen.

De voordelen van het door Sportvisserij Nederland laten uitgeven van de VISpas zijn divers van aard:

  • Het betekent een besparing op portokosten;
  • De vereniging krijgt niet alle VISpassen en Lijsten van Viswateren opgestuurd, zodat deze niet ergens hoeven te worden opgeslagen;
  • De verenigingslijst van viswateren hoeft niet bij de VISpas te worden gevoegd;
  • De VISpassen hoeven niet handmatig te worden opgezocht en verstuurd.

Aangezien Sportvisserij Nederland de portokosten etc. voor haar rekening neemt, komt de vergoeding van één euro per VISpas die de vereniging normaal gesproken ontvangt voor de uitgifte te vervallen. Mocht je als vereniging groot genoeg zijn en interesse hebben om van deze mogelijkheid gebruik te maken, dan kun je voor meer informatie contact opnemen met Gerben Koopmans (030-6058461 of koopmans@sportvisserijnederland.nl).

Bron; Hèt Visblad maart 2010

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.