HSV Service

Aanhangwagen maakt PeuterFonds nog mobieler

4454
02 jul 2010

Het Peuterfonds heeft sinds kort de beschikking over een aanhanger om allerhande attributen te kunnen vervoeren naar de evenementen die zij organiseren.

(Bron: Peuterfonds)

Wellicht vraagt u zich af wie of wat het Peuterfonds nu eigenlijk is en waarom dit nu nieuws kan zijn?

Het Peuterfonds is een stichting die kosteloos evenementen organiseert voor kinderen in de leeftijdcategorie van 5 tot 15 jaar met gezondheidsproblemen. Hiermee willen zij de kinderen die het keihard nodig hebben de een dag van hun leven bezorgen. Als centraal thema komt bij deze evenementen altijd het thema sportvissen op enige manier terug.

Het Peuterfonds heeft in het anderhalf jaar dat zij nu bestaan al diverse evenementen, met groot succes, georganiseerd en hiermee al veel kinderen een superfijne dag bezorgd. De begeleiding van de kinderen wordt compleet door vrijwilligers verzorgd.

Rosenboom Reklame draagt het Peuterfonds ook een zeer warm hart toe en is erg enthousiast over de initiatieven die deze stichting onderneemt. Daarom dragen zij ook graag een steentje bij aan het verzorgen van blijde gezichten van de kinderen.

Ruud Schwegler, penningmeester en één van de initiatiefnemers van het Peuterfonds, benaderde Rosenboom Reclame met het idee om de net verworven aanhanger te voorzien van enige herkenbaarheid voor het Peuterfonds.
Hier hoefde Rosenboom niet lang over na te denken daar en kwam direct in actie.

De aanhanger werd, op afspraak, met een compleet kale aluminium opbouw langs gebracht om vervolgens een ware metamorfose te ondergaan.

De deskundige mensen bij Rosenboom gingen direct aan de slag in de studio om een goed en herkenbaar ontwerp te maken. Na enig mailverkeer en wat aanpassingen in het ontwerp is er vervolgens een schitterend voorbeeld op tafel gekomen.

Het dak en de achterzijde van de aanhanger werden eerst wit gespoten en vervolgens werden de full colour stickers geprint en gelamineerd.

Tenslotte werd met deze prachtige prints de aanhanger compleet ingepakt en omgetoverd tot een heuse Peuterfonds kar!
Iedereen is dan ook zeer trots op het resultaat!

Rosenboom Reklame wenst het Peuterfonds dan ook zeer veel plezier en succes met hun aanhanger en hoopt dat ze met de uitbreiding van het de Peuterfonds kar in het arsenaal, weer verder hebben mee geholpen om nog zeer veel kinderen met gezondheidsproblemen een dag van hun leven te mogen bezorgen!

Kijk hier voor meer informatie over stichting Peuterfonds

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide