HSV Service

Zinderende finale Topcompetitie Sportvissen

5894
14 sep 2010

De prestigieuze Nationale Topcompetitie voor wedstrijdvissers nadert zijn ontknoping. Zes van de acht wedstrijden zijn gevist en zaterdag 18 en zondag 19 september worden aan het visrijke Noord-Willemskanaal bij het Drentse plaatsje Vries (hetzelfde parkoers als bij het EK 2003 - zie foto) de laatste twee wedstrijden gehouden met op zondag de finale.

Uitgaande van het feit dat van de acht wedstrijden de twee slechtste resultaten niet meetellen, staat bij de Senioren Jo Adriolo uit Heerlen er op dit moment met slechts 4 wedstrijdpunten veruit het beste voor, gevolgd door Richard Feller uit Echt met 11 punten en Ton Post uit Eemnes met 12 wedstrijdpunten.
Tussenstand Senioren na 6 wedstrijden minus 2 slechtste resultaten

Bij de Beloften, de junioren onder 22 jaar, voert Sjors Milder uit Brunssum met 9 wedstrijdpunten het klassement aan, gevolgd door Tim van Scherrenburg uit Veenendaal met 15 punten en Niels Gronouwe uit Brummen met 16 punten.
Tussenstand Beloften (U22) na 6 wedstrijden minus 2 slechtste resultaten

Bij de Junioren onder 18 jaar ten slotte is het razend spannend, want  Jeffrey Bakkernes uit Woudenberg en Dylan Oomen uit Oud Gastel hebben beiden 10 wedstrijdpunten en Lucien de Rade uit Almkerk 11 punten. Vooral ook voor diegenen die kans maken zich binnen de Nationale Selectie te vissen waaruit de bondscoaches uiteindelijk hun internationals kiezen.
Tussenstand Junioren (U18) na 6 wedstrijden minus 2 slechtste resultaten

Uiterst secuur vissen met de vaste hengel is in het kanaal dikwijls de sleutel tot succes. Maar, met de machthengel kunnen tegen de overkant van het kanaal ook mooie resultaten worden behaald wanneer de dikke brasems ‘los ‘ zijn.

Plaats van samenkomst is beide dagen Zaal Onder de Linden aan de Brink in Vries. Zowel op zaterdag als zondag begint de wedstrijd na een voorbereiding van twee uur om klokslag 11.00 uur en eindigt om 15.00 uur met om circa 16.30 uur de prijsuitreiking in genoemde zaal.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide