HSV Service

Fantastische opening WK Kustvissen

5622
08 nov 2010

Superlatieven aan de Zuid Afrikaanse organisatie schieten werkelijk tekort! Niets te kort doende aan wat we in de laatste decennia al hebben meegemaakt, maar dit sloeg werkelijk alles.


Silver Falcons

Vanaf ons golf resort zijn we na de middag vertrokken naar het centrum van Langebaan, waar het defilé van de deelnemers aan het WK kustvissen plaats vond.
Tijdens deze parade door de stad werden we overweldigd door een fantastische vliegshow! De Silver Falcons scheerden rakelings over onze hoofden heen!! Nog nooit zoiets van dichtbij mee gemaakt.

Hierna vervolgden we het officiële gedeelte van de opening. De volksliederen werden gespeeld en de vlaggen werden gehesen.Zeewater

 

Hierna werd het door elk land meegebrachte zeewater gemixt in één emmer en werd aan het strand van Langebaan in de Atlantische Oceaan gekieperd.

De talrijk aanwezige Zuid-Afrikaanse kinderen werden getrakteerd op een zak snoep.

 

  

 
Afrikaanse Drumbeat band

Hierna gingen alle landen de bus in om vervoerd te worden naar Long Acres Wine Estate, waar we ontvangen werden door een Afrikaanse drumbeat band. Er stond voor iedereen een Afrikaanse drum (tam tam) klaar. Allen werden betrokken bij het programma van deze geweldige band. Onze handen waren na afloop dan ook roodgloeiend van het slaan op de trommels. Een geweldige belevenis.


Diner

Na als deze inspanningen welke wij Europeanen niet gewend zijn, kregen wij een heerlijke maaltijd aangeboden. Moe maar zeker voldaan zijn we met bussen weer naar ons verblijf teruggebracht.
Dinsdagochtend moeten we weer om 05.00 uit bed om de officiële training te gaan vissen.
U hoort nog hoe deze wedstrijd voor zowel onze Nederlandse dames als heren verloopt.


Zie alle verslagen onder wedstrijden > verslagen en uitslagen.


 

Met vriendelijke groeten,
Frank en Benny

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide