HSV Service

KSN Commissie Jeugd zoekt versterking

5648
07 dec 2010

De KSN Commissie Jeugd staat bekend om haar vele activiteiten, zoals de jeugdviskampen, landelijke jeugddag en de aanwezigheid op karperbeurzen. Om dit soort activiteiten ook in de toekomst te kunnen blijven organiseren, is de jeugdcommissie hard op zoek naar nieuwe leden.

De KSN Commissie Jeugd mikt op fanatieke, jeugdige karpervissers tussen de 16 en 20 jaar, die graag meer willen betekenen voor het karpervissen en specifiek voor de jeugd. Als lid van de Commissie Jeugd kun je bijvoorbeeld mee als begeleider op een jeugdviskamp of help je mee op de KSN stand tijdens beurzen.


Koen Koops legt uit aan karpervissers in de dop, tijdens de KSN Jeugddag 2010

Daarnaast ben je als Commissielid actief bezig om zaken rondom de viskampen, de jeugddag of overige activiteiten te regelen.

Meld je aan!

Lijkt het je leuk om de jeugd te helpen bij het karpervissen en denk jij dat je van toegevoegde waarde bent voor de KSN Commissie Jeugd? Stuur dan een mail naar jeugd@karperstudiegroep.nl met daarin een stukje over jezelf en in het kort waarom jij je graag inzet voor de KSN Commissie Jeugd.

Kijk hier voor meer informatie over de activiteiten van de commissie.

Lees meer over dit onderwerp in Hèt Visblad - januari (verschijnt eind december). Klik hier voor een abonnement voor nog geen euro per nummer en kies je kado!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.