HSV Service

Opnamen V.I.S.S.E.N. gestart

5840
14 apr 2011

De eerste draaidag van de documentaire V.I.S.S.E.N. zit er inmiddels op. De broers Maarten en Pieter-Rim de Kroon hebben een dag lang een vliegvisser gevolgd bij het streameren op snoek in de polder bij Wilnis.

In de documentaire die eind dit jaar op prime time zal worden uitgezonden door de AVRO, staat de essentie van het sportvissen centraal. Om erachter te komen wie de sportvisser is en wat hem of haar drijft, gaan de documentairemakers dit jaar met veel verschillende sportvissers op pad. “Vlak voor het sluiten van het snoekseizoen hebben we een uitermate geslaagde draaidag in de polder gehad. Er zijn twee mooie snoeken gevangen en we hebben alles prachtig in beeld kunnen brengen. Een mooie start van de opnamen voor de documentaire.”

Die brengt hen in de komende maanden onder meer naar het Naardermeer (voor speciale onderwater opnamen), de pier van IJmuiden, het IJ en de Friese polder. “We proberen een zo compleet mogelijk beeld van de sportvisser te schetsen en gaan ons dus breed op de sportvisserij oriënteren”, aldus de filmmakers. In Hét Visblad en op deze site houden we je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen van deze bijzondere productie van Windmill Film.

Lees ook:

16/12/2010 - Documentaire V.I.S.S.E.N. in de maak

Bron: Hèt Visblad. Neem een abonnement.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.