HSV Service

Koninklijk lintje voor Frans Jansen

6105
02 mei 2011

Of het nu cursussen of visdagen voor de jeugd betreft, het Jeugdplein van de Visma of activiteiten van de Gehandicapten Visvereniging Tilburg (GVT); op Frans Jansen kun je altijd rekenen.

Ondanks dat de eigen gezondheid vaak te wensen over laat, is deze goedgemutste 69-jarige Tilburger al vele jaren actief als vrijwilliger binnen de hengelsport. Daarnaast is hij ook nog eens meer dan 15 jaar mantelzorger voor een gehandicapte vriend.

Kortom; Frans Jansen is mede door zijn kenmerkende bescheidenheid een man met zeldzame kwaliteiten waarop Sportvisserij Nederland behalve trots vooral erg zuinig is.

Vrijwilligers zijn immers allang niet meer vanzelfsprekend in onze huidige maatschappij, maar wel van vitaal belang voor het voortbestaan van verenigingen en hengelsportverenigingen in het bijzonder. Hare Majesteit de Koningin heeft Frans Jansen dan ook beloond voor zijn tomeloze inzet met de titel van Lid in de Orde van Oranje Nassau met daarbij uiteraard het bekende lintje.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.