HSV Service

Fotowedstrijd Sportvisserij Zuidwest Nederland

2073
24 jul 2012

Sportvisserij Zuidwest Nederland is altijd op zoek naar mooie foto’s van visstekken, vissen en sportvissers voor al onze media-uitingen. Net als vorig jaar willen we met behulp van een fotowedstrijd zoveel mogelijk goede foto’s bemachtigen.

Dus heeft u een foto waar u trots op bent of een foto die een verhaal vertelt, doe dan mee met onze fotowedstrijd! Dit jaar zijn er vier categorieën, namelijk de vier jaargetijden; lente, zomer, herfst en winter.

De winnaars van elke categorie ontvangen een dinerbon van € 50,- en de overall winnaar krijgt een vistrip voor twee personen op zee met MS. Big Marlin! Dus doe mee en stuur je foto’s voor 1 oktober 2012 per e-mail toe aan info@sportvisserijzwn.nl. De uitslag wordt uiterlijk 1 november bekend gemaakt via onze website.

Wedstrijdvoorwaarden:

Door inzending wordt automatisch toestemming gegeven aan Sportvisserij Zuidwest Nederland om de foto’s met bronvermelding te gebruiken;

  • Per persoon mogen maximaal 10 foto’s ingestuurd worden;
  • Foto’s dienen per e-mail aangeleverd te worden;
  • De resolutie van de foto’s is minimaal 300 dpi, de foto’s zijn minimaal op A5-formaat en opgeslagen als .JPG;
  • De inzender dient zijn naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer in zijn e-mail te vermelden;
  • Indien niet voldaan wordt aan de voorwaarden wordt de inzender uitgesloten van deelname aan de fotowedstrijd.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide