HSV Service

Nieuwe naam en website voor De KSN

10631
18 dec 2012

De KarperStudiegroep Nederland (KSN ) heeft onlangs een naamsverandering ondergaan. Vanaf 17 december j.l. gaat de vereniging voor karpervissers voortaan verder onder de naam ‘De Karper Sportvisserij Nederland’ (afgekort: De KSN ).

Het voorstel hiertoe werd tijdens de Bijzondere Ledenvergadering van de KarperStudiegroep Nederland op 17 november door het bestuur aangenomen.

Omdat de oude naam ‘KarperStudiegroep Nederland’ prominent in het voormalige logo was verwerkt, volgde er uit de naamswijziging ook de noodzaak tot het ontwikkelen van een nieuw logo. In samenwerking met vormgeefbureau ID Studio (Raymond Hakkert) zijn de ideeën daarover vertaald in een nieuw en duidelijk herkenbaar logo in natuurlijke kleuren:

Nieuwe site

Niet alleen de naam en het logo zijn vernieuwd: met hulp van Sportvisserij Nederland is ook de website compleet vernieuwd. De oude website (www.karperstudiegroep.nl) komt daarmee te vervallen, en wordt vervangen door www.deksn.nl. Deze nieuwe, op moderne leest geschoeide website zal door de nieuwe looks een rustige en overzichtelijke indruk maken. Op de website is voor alle dertien regioafdelingen van De KSN een prominente plaats ingeruimd.

Net als de federaties en enkele honderden verenigingen maakt De KSN gebruik van het centrale websitebeheer dat is ontwikkeld door Divide Internetoplossingen uit Zoetermeer. Voordeel hiervan is dat de diverse websites automatisch nieuws, evenementen, wedstrijden en vacatures uitwisselen. Door centrale ontwikkeling zijn bovendien de kosten voor de sportvisserij-organisatie relatief zeer laag.

Belangenbehartiging

De Karper Sportvisserij Nederland (officiële afkorting: De KSN) is de belangenbehartiger van de karpervisserij in Nederland. De vereniging telt ruim 1.500 leden en dit aantal groeit gestaag. De vereniging komt op voor de belangen van de karpervissers in Nederland. Dit doet zij o.a. via lobby bij landelijke organisaties, voorlichting, SpiegelKarperProjecten, jeugdviskampen en het verzorgen van meetings door het hele land.

Als officieel adviesorgaan van Sportvisserij Nederland heeft De KSN gepleit voor verruiming van de nachtvismogelijkheden en het vissen met de derde hengel. Met succes, want beide zaken zijn vanaf 2013 geregeld via de landelijke Nachtvistoestemming en Derde Hengeltoestemming.

Lid worden

Draag jij de karpervisserij in Nederland een warm hart toe? En wil je meer mogelijkheden voor de karpervisserij? Word dan lid van De KSN. Dan ontvang je ook nog eens vier keer per jaar het prachtige magazine De Karper!

Kijk voor meer informatie op: www.deksn.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide