HSV Service

Nieuwe Veldgids controle visdocumenten

7346
30 jan 2013

Met de wijziging van de visserijregels per 1 oktober en de uitgifte van de nieuwe Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren 2013-2014-2015 is er op het gebied van controle en handhaving een flink aantal zaken gewijzigd.

Deze wijzigingen heeft Sportvisserij Nederland verwerkt in de vijfde gewijzigde druk van de Veldgids Controle Visdocumenten. De Veldgids geeft de belangrijkste wettelijke regels weer rond de sportvisserij op zowel zoet als zout water. Welke visdocumenten zijn nodig en onder welke voorwaarden mag worden gevist? Verder wordt specifieke informatie gegeven over aassoorten, gesloten tijden en minimummaten vissoorten, nachtvis- en derde hengeltoestemming en uiteraard de bevoegdheden van opsporingsambtenaren op het gebied van controle en handhaving vabn de Visserijwet 1963.

De Veldgids controle visdocumenten is gratis te bestellen door controleurs sportvisserij (verenigingscontroleurs), buitengewone opsporingsambtenaren (Boa’s), opsporingsambtenaren van politie en AID en studenten van landelijke- en regionale politieopleidingen.

Download hier de PDF (2 Mb)

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide