HSV Service

Marco Kraal, ambassadeur van het PeuterFonds!

5182
19 mrt 2013

Marco Kraal is dé Ambassadeur van de Stichting PeuterFonds! Een mededeling die staat als een huis. De Stichting is zeer verheugd om Marco bij deze te presenteren als de man die het PeuterFonds zal vertegenwoordigen bij media evenementen, de kwaliteit van de Stichting zal helpen waarborgen en zich in algemene zin zal inzetten om het PeuterFonds nog beter te maken!

Marco Kraal aan het woord:

"Een paar jaar geleden werd ik gevraagd om voor VisTv een kort item over het PeuterFonds te maken. Eerlijk gezegd wist ik op dat moment nauwelijks wat deze club deed. Dat veranderde snel toen ik met een cameraploeg arriveerde bij het Fort Abcoude waar het PeuterFonds in samenwerking met de Stichting Viscentrum Gehandicapten één van haar evenementen organiseerde. Het betrof een vis-evenement voor meervoudige gehandicapte kinderen. Eerlijk gezegd leek het me schier onmogelijk om deze groep kinderen te laten vissen.

Leek, want dankzij de inzet van een compleet peloton enthousiaste vrijwilligers was ik getuige van een grote groep kinderen die de dag van hun leven meemaakten. Niet alleen de kinderen zelf, maar ook de ouders zagen dat hun kids intens plezier hadden. Een dag zonder zorgen; een dag waar de aanwezige kinderen echt even kind konden zijn. Waar het vangen van een blankvoorn of baars iets bijzonders teweeg bracht.

Met verbazing en bewondering was ik getuige van een unieke happening waar de combinatie van vissen, clowns en taart eten, de kinderen een onvergetelijke dag bezorgde. Als enthousiast sportvisser, maar ook als vader ben ik daarom blij, maar ook vereerd, dat ik als ambassadeur voor het PeuterFonds nu een bescheiden bijdrage mag leveren aan het werk van deze geweldige organisatie."

www.peuterfonds.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide