HSV Service

VISMA zoekt Hengelsporthoofdstad 2014

5280
10 feb 2014

Grootste en meest complete hengelsportbeurs van Nederland roept hengelsporters op om hun favoriete gemeente te nomineren.

Vanaf vandaag kunnen hengelsporters, hengelsportverenigingen en gemeentebesturen hun gemeente weer nomineren voor de verkiezing ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’. Het initiatief wordt gepresenteerd door Visma en wordt ondersteund door Sportvisserij Nederland, de belangenorganisatie van de sportvisserij in Nederland.

Het doel van de verkiezing is het in kaart brengen van de gemeente met de beste hengelsportvoorzieningen in Nederland. Na succesvolle edities in 2011, 2012 en 2013 keert de verkiezing dit jaar voor de 4e keer terug en gaat Visma wederom op zoek naar de beste hengelsportlocaties in Nederland.

In 2013 werd Den Helder, in navolging van Hoogezand-Sappemeer en Rotterdam, bekroond tot ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’. Het bestuur van de Hengelsportvereniging Den Helder kijkt terug op een succesvol hengelsportjaar: “HSV Den Helder is op de kaart gezet en hoe! In de afgelopen 3 jaar hebben wij een ledengroei meegemaakt van 600 leden, wat heeft geresulteerd in een totaal aantal van 3100 leden. De jaarlijkse jeugdvisdag was dit jaar een groot succes. Mede doordat wij ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’ zijn geworden zaten er 180 enthousiaste kinderen aan de waterkant. Ook de mindervalide visser werd niet vergeten dit jaar, want er zijn twee speciale vissteigers gerealiseerd.

Er is een visboot aangeschaft om met de jeugd te kunnen vissen en er zijn extra snoek- en karperwedstrijden uitgeschreven om aan de vraag van de leden te kunnen voldoen. Daarnaast zijn we in gesprek met de gemeente en worden we bij verschillende waterprojecten betrokken. Wij hebben nog aardig wat plannen op de agenda staan en willen graag de stem van onze leden laten gelden. Als klap op de vuurpijl is onze voorzitter ‘Jutter van het Jaar’ geworden. Wij kijken als hengelsportvereniging terug op een prachtig jaar en gaan met volle moed de toekomst tegemoet!”

Meteen aanmelden

Om een gemeente te kunnen nomineren dient een aantal vragen beantwoord te worden over onder andere hengelsportvoorzieningen, vispassen, visstand en de diversiteit van vis in de wateren binnen de gemeente. Daarnaast wordt iedere deelnemer gevraagd om een extra motivatie waarom zijn of haar gemeente dit jaar moet winnen. Vanaf vandaag kan iedereen via www.visma.nl/hengelsporthoofdstad zijn favoriete gemeente nomineren. De gemeente die de meeste stemmen en de beste beoordeling krijgt, maakt kans op de titel!

De nominatieronde sluit op 28 februari 2014. Op basis van de gegeven antwoorden wordt een top drie van beste hengelsportgemeenten samengesteld. Uiteindelijk bepalen de hengelsporters in Nederland gezamenlijk welke gemeente uit de top 3 de titel verdient! Op vrijdagavond 28 maart 2014, de eerste beursdag van Visma, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Visma 2014

De 46e editie van de grootste en meest complete hengelsportbeurs van Nederland vindt plaats op 28, 29 en 30 maart in Ahoy Rotterdam. Ruim 80 exposanten in de categorieën groothandel, detaillist, boten en toerisme presenteren hun nieuwste hengelsportaanbod aan circa 20.000 hengelsporters. Daarnaast vinden er vele activiteiten plaats, voor zowel fanatieke als recreatieve vissers. Kaarten zijn met korting te bestellen via www.visma.nl of op beursdagen tegen het normale tarief te koop bij de Kassa van Ahoy Rotterdam. Openingstijden: vrijdag 28 maart van 10.00 – 22.00 uur, zaterdag 29 maart en zondag 30 maart van 10.00 – 17.00 uur.

Bron: Ahoy Rotterdam

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide