HSV Service

HSV Westkapelle Korps 1 en Arjan Rijnberg winnaars van Selectiewedstrijd Zout Rayon Zuid

7834
29 mrt 2014

Korps 1 van HSV Westkapelle, bestaande uit Janko de Witte, Jackie Minderhoud, Marijn Gabrielse, Kristiaan Minderhoud en Frank Peene lieten vandaag hun visitekaartje achter tijdens de Selectiewedstrijd Zout Rayon Zuid. Zij veroverden het goud. Individueel liet Arjan Rijnberg van HSV de Edelkarper zien wat hij waard was. Hij ving 16 vissen met een totale lengte van 346 cm. Arjan eindigde hiermee op de eerste plaats.

 

Wat een heerlijke dag om het wedstrijdseizoen mee te beginnen. Het mooie voorjaarsweer met veel zon en een temperatuur van rond de 20 graden zorgde ervoor dat de deelnemers, controleurs, wedstrijdleiding en toeschouwers lekker konden genieten op het strand tussen Zoutelande en Westkapelle.

   

Dit jaar hadden zich 209 deelnemers zich ingeschreven en hadden er zich slechts 3 personen afgemeld dus het was gezellig druk op het strand. 
In totaal hebben 163 deelnemers vis gevangen. Zij vingen in totaal 481 vissen met een totaallengte van 9.886 cm.  Er werd vooral schar, bot en pietermannen gevangen en de uitschieter was een zeebaars van 74 cm. Dit was tevens de grootste vis.

 

Bij de korpsen is, zoals al vermeld, het 1e korps van HSV Westkapelle Korps met 35 punten en 449 cm de winnaar geworden. Tweede werd HSV de Edelkarper Korps 1 met 36 punten en 703 cm. En HSV het Spanjooltje Korps 2 nam de derde plaats in. Zij behaalde 40 punten en 478 cm.

 
HSV het Spanjooltje Korps 2                      HSV de Edelkarper Korps 1


Winnaar HSV Westkapelle Korps 1

De individuele winnaar Arjan Rijnberg van HSV de Edelkarper met 16 vissen en 346 cm werd gevolgd door Arjan Geelhoed van HSV Vlissingen, hij ving 11 stuks (251 cm) en dit was goed voor een tweede plek. Emile Learbuch van HSV Oosterschelde Vissers veroverde de laatste medaille met 9 vissen en 202 cm

 
Emile Learbuch, Arjan Rijnberg en Arjan Geelhoed                1e prijs voor Arjan Rijnberg

Klik hier voor de totale Korps uitslag
Klik hier voor de totale Individuele uitslag
Klik hier voor de Vak uitslag

Deze uitslag is officieus tot dinsdag 8 april a.s. Eventuele protesten dienen voor vrijdag 4 april a.s. binnen zijn bij Sportvisserij Nederland.

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide