HSV Service

Uitstraling professionaliseren: laat je zien als vereniging!

1788
17 aug 2023

Als je als vereniging je uitstraling (verder) wilt professionaliseren, dan zorg je dat je tijdens promotionele activiteiten zoals een open dag, braderie of VISles over goede promotiematerialen beschikt. Op die materialen prijkt uiteraard een goed verenigingslogo en de verenigingsnaam.

Bij de gemiddelde hengelsportvereniging is promotie vaak onderbelicht, terwijl het juist belangrijk is om als vereniging een goede uitstraling te hebben. Sportvisserij Nederland kan verenigingen ondersteunen bij het opknappen van het verenigingslogo en het maken van beachflags, spandoeken en hesjes waarop dat logo én de naam van de vereniging prijkt.

Goed verenigingslogo

Het verenigingslogo is het visitekaartje van je hengelsportvereniging. Het staat op de website en mogelijk op het verenigingsblad, clubhuis en folders. Vaak is een logo al tientallen jaren en soms zelfs meer dan 100 jaar oud, waardoor het er ouderwets of zelfs oubollig uitziet.

De originele tekening is vaak niet meer aanwezig; er is alleen een onscherp plaatje dat niet geschikt is voor drukwerk. Wij bieden aan om het verenigingslogo op te laten knappen tot een voor drukwerk geschikt bestand of een geheel nieuw logo te laten ontwerpen. Meer informatie en prijzen zijn hier weergegeven.

 

Spandoeken en beachflags

De vereniging kan het verenigingslogo (nieuw of bestaand) gebruiken voor het vervaardigen van spandoeken en vlaggen. Sportvisserij Nederland heeft een aantal verschillende achtergronden laten ontwerpen, waarop het logo, verenigingsnaam en eventueel een regel tekst kan worden geplaatst.

Op deze pagina vind je meer informatie en prijzen voor het vervaardigen van de doeken, die te gebruiken zijn tijdens een open dag, braderie, beurs, wedstrijd, jeugdcursus en VISles. Dat komt de naamsbekendheid van de vereniging ten goede en geeft een professionele uitstraling naar de buitenwacht.Bedrukte hesjes

Het is ook mogelijk om het verenigingslogo te laten afdrukken op hesjes, eventueel voorzien van een korte tekst. De blauwe of groene hesjes zijn te dragen tijdens evenementen, VISlessen en schoonmaakacties langs de waterkant. Het dragen ervan maakt duidelijk dat er een georganiseerde activiteit plaatsvindt, waarbij de vrijwilligers goed herkenbaar zijn.

De hesjes hebben aan de voor- en achterzijde twee reflecterende strepen voor extra veiligheid. Voor de bedrukking is een logo in voldoende hoge resolutie nodig. Meer informatie en prijzen vind je hier.Interesse? Neem contact op!

Heb je interesse om voor jouw vereniging spandoeken, beachflags of hesjes te laten maken? Laat dit dan weten aan Gerwin Gerlach van Sportvisserij Nederland via dit mailadres.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.