Vis & water

Update Stekkie!

5773
09 jul 2008

De website www.stekkie.nl heeft de afgelopen maanden weer wat updates ondergaan. De cursus “Vissen met de vaste hengel” staat nu volledig live.

Alle ins- en outs uit het Stekkie boekje “Vissen met de vaste hengel” kun je hier terug vinden onder begeleiding van filmpjes met Ed Stoop. Tevens zijn een aantal fouten verholpen en heeft de GoogleMaps applicatie ‘Komtievandaandan?’ een restyling ondergaan.

Foutjes verholpen
Al sinds de lancering van Stekkie.nl heeft een aantal gebruikers problemen gekend met het forum en vriendjes maken. Deze twee fouten zijn inmiddels verholpen wat onder meer heeft geleid tot een drukte van jewelste op het forum!

Nieuwe functionaliteit ‘Komtievandaandan’
Omdat Stekkie-leden zoveel nieuwe stekkies aanmaakten op de GoogleMaps kaart, werd de kaart erg langzaam in het gebruik. Voor het openen van de kaart moesten namelijk duizenden stekkies worden geopend, en dat kon het systeem niet goed aan. Sportvisserij Nederland heeft dit nu opgelost met een postcode veld. Na het invoeren van het gewenste postcodegebied worden nu razendsnel alle stekkies weergeven op de kaart!

Naar Stekkie!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide