Vis & water

Snoekbaarsvissers gezocht

7242
03 sep 2008

In het kader van het Snoekbaars Migratieonderzoek zoekt Sportvisserij Nederland sportvissers die een bijdrage willen leveren aan dit project. Op zondag 7 september wordt er gevist op het Haringvliet, woensdag 17 september is de Maas bij Niftrik het onderzoeksgebied.

Voor het onderzoek op het Haringvliet zijn we deze keer zelfs door Rijkswaterstaat gevraagd om de snoekbaarzen te vangen. Dit omdat de beroepsvisserij de benodigde vissen niet kon aanleveren! Het onderzoek is voor de sportvisserij van zeer groot belang en daarom hebben we jullie hulp weer keihard nodig. Schrijf je gratis in en doe a.s. zondag mee aan het Snoekbaars Migratieonderzoek. Via de volgende link vind je alle info en kun je je inschrijven voor deze dag: http://www.nksnoekbaarsvissen.nl/Wedstrijden07_08/FormInfoHaringvliet7_9_08.php

17 September Maas bij Niftrik

In het kader van hetzelfde onderzoek is er op woensdag 17 september a.s. een dag gepland om geheel vrijblijvend te gaan vissen op de Maas ter hoogte van Niftrik. Afgelopen juni heeft hier al aan onderzoeksdag plaatsgevonden, maar er zijn nog meer vissen nodig om het onderzoek compleet te maken. Daarom gaan we met een aantal boten een vriendschappelijk dagje hengelen. Het enige wat je hoeft te doen is vissen vangen en deze aan te leveren bij het ponton. Ook als je alleen of met meer dan twee personen per boot wilt vissen, ben je van harte welkom.

Aanmelden voor deze dag kan bij Toine Aarts van Sportvisserij Nederland (telefoon: 06 42155924 / e-mail: snoekbaars@sportvisserijnederland.nl). We traileren vanaf 8.30 uur op de vrije trailerhellingen. Deze kun je vinden op de website van het NKS: http://www.nksnoekbaarsvissen.nl/Wedstrijden07_08/FormInfoMaas6_7_08.php. We vissen tot we de benodigde 40 maatste vissen hebben gevangen. Alle deelnemers ontvangen een kleine verrassing van Sportvisserij Nederland.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.