Vis & water

Nieuwe voorzitter RAC

4004
12 okt 2012

Sportvisserij Nederland collega Jan Willem Wijnstroom is donderdag 10 oktober jl in Berlijn opnieuw voor een periode van drie jaar gekozen als voorzitter van de General Assembly van de Noordzee RAC, het adviescomité van de EU commissie en lidstaten voor de visserij in de Noordzee, Skagerrak en Kattegat.

Jan Willem Wijnstroom behartigt de sportvisserijbelangen in genoemde adviescommissie.

Op bijgaande foto, genomen in de Europazaal in het Paul Lobehaus van de Berlijnse Bundestag, zien we rechts van de blauwe EU vlag Jan Willem Wijnstroom met links de RAC voorzitter van het bestuur (Excom), de Deen Niels Wiechmann, in het midden de vertegenwoordigster van de EU commissie DG Mare, mevrouw Elena Jepsena, en rechts van Jan Willem parlementslid en president van het Duitse Fischereiverband Holger Ortel, en uiterst links en rechts de Duitse gastheren afkomstig van het Duitse visserijministerie en de Duitse beroeps/en sportvisserijorganisatie.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide