Vis & water

Hele weekend sportvissen op radio en TV

6274
19 jan 2007

Vrijdagavond 19 januari rond halfzeven treedt mediatycoon Fons van Westerloo als gastpresentator op in het bekende shownieuws programma RTL Boulevard op RTL 4.

Hij gaat daar ondermeer in op zijn grootste hobby: vissen! Een passie van bijna 2 miljoen landgenoten en zo blijkt tal van andere bekende Nederlanders...

Het VARA-radioprogramma Vroege Vogels besteedt zondagochtend 21 januari aandacht aan sportvisserij. Dat gebeurt in de eerste plaats aan de hand van een reeks korte items over 'buitenmensen'. Vroege Vogels gaat langs bij mensen die voor hun werk of hobby vaak buiten zijn en laat ze vertellen hoe zij de natuur beleven. Zondag komen de hartstochtelijke sportvissers Maikel van Breugel en Richard van den Bos van respectievelijk Sportvisserij Nederland en de interProvinciale Organisatie Sportvisserij (POS) aan het woord over hun passie en kijk op het buitenleven.

Vanaf zondagochtend 21 januari 10:00 uur kunnen liefhebbers van vissen op televisie en Vis TV in het bijzonder weer afstemmen op RTL-7 voor een spetterende start van VIS-TV. Ed en Marco krijgen dit keer de super spannende opdracht om minstens één barbeel in de rivier de Waal te vangen. Elke eerstvolgende zaterdag wordt om 13.30 uur de uitzending van de zondag daarvoor herhaald.

Kortom: stem dit weekend radio en TV af op uw favoriete sportvisserij programma´s!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.