Vis & water

Spetterende start VIS TV op 21 januari

6656
16 jan 2007

Enkele weken eerder dan gebruikelijk, namelijk al op 21 januari a.s., kunnen liefhebbers van vissen op televisie en Vis TV in het bijzonder weer afstemmen op RTL-7.

En reken maar dat de eerste van 12 missies van Vis TV meteen een spetterende is. Ed en Marco krijgen namelijk de opdracht om minstens één barbeel in de rivier de Waal te vangen. Nota bene een water waarvan tot voor kort niet eens bekend was dat je er barbeel rondzwemt. Van een pionier op dit gebied hebben ze echter vernomen dat het mogelijk is er een te vangen. Dus start Ed met zijn feederhengels en een blokje oude kaas, terwijl Marco kiest voor speciale barbeelhengels en zelfgemaakte kaasboilies. Vanaf de kribben wordt dit aas in de volle stroming geworpen en kan het wachten op een aanbeet beginnen. Als het toch eens zou lukken!

De komende weken kun je echter nog veel meer spannende momenten met ons duo beleven. Zo moeten zij harder en zeebaars, maar ook brasems van minstens twee kilo en karpers van minimaal twintig pond vangen. En da's geen kattep.! Of die missies slagen weet je natuurlijk pas als je desbetreffende uitzendingen hebt gezien.

Vis TV De Missie duurt deze keer 12 weken, van 21 januari tot en met 15 april en is steeds te zien op zondagmorgen van 10.00 tot 10.30 uur. Elke eerstvolgende zaterdag wordt om 13.30 uur de uitzending van de zondag daarvoor herhaald. Gedurende de zomermaanden herhaalt RTL-7 de gehele serie nogmaals op 12 zondagochtenden.

Kijk voor informatie over Vis TV De Missie steeds op deze site of klik op www.vistv.nl
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.