Ed & Marco Nationale Hengeldag Tour

18757
19 mei 2011

Ed Stoop en Marco Kraal, onze bekende presentatoren van VisTV, bezoeken dit jaar maar liefst tien evenementen op Nationale Hengeldag. Ed bezoekt vijf verenigingen in West-Nederland. Marco komt bij vier verenigingen in Limburg en bij één vereniging in Oost-Brabant langs.

De afgelopen maanden hebben zich bijna 100 enthousiaste hengelsportverenigingen en -federaties gemeld met diverse leuke activiteiten en evenementen op Nationale Hengeldag. De activiteiten variëren van open viswedstrijden, jeugd- en koppelwedstrijdjes, demonstraties van verschillende vistechnieken, open dagen, openingen van nieuwe visvijvers en vissteigers tot tweedehandsbeurzen van hengelsportartikelen.

Iedereen vist mee! is de slogan van Nationale Hengeldag en middels een gratis dagvergunning maken deze verenigingen dat dit jaar ook mogelijk.

Route Ed Stoop

  • 09.30 – 10.30 uur HSV Haarlem - jeugdviswedstrijd in Haarlem
  • 11.30 – 12.30 uur HSV VIOD - jeugdviswedstrijd en open dag in Heerhugowaard
  • 13.30 – 14.30 uur HSV Het Snoekje - jeugdvisdag en opening nieuwe vissteiger in Heemskerk
  • 15.30 – 16.30 uur ZHSV Zeevissen.com - Gehandicapten Zeevisdag in Velsen-Zuid (Velserdijk)
  • 18.00 – 19.00 uur 's-Gravenhaagse HSV - Familieviswedstrijd in Den Haag
Route Marco Kraal

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.