Opfrisavonden voor controleurs: geef je op!

5928
19 jan 2012

In de periode van 31 januari tot en met 1 maart organiseert Sportvisserij Nederland samen met de hengelsportfederaties in totaal 10 opfrisavonden voor controleurs.

Doel van deze avonden is om Controleurs Sportvisserij en Federatieve Boa’s bij te praten over de ontwikkelingen en wijzigingen op het gebied van de VISpas en de visserijregels. Daarnaast zijn de avonden een prima gelegenheid om te netwerken met je collega-controleurs en de BOA’s uit jouw gebied.

Onlangs is bekend geworden dat de al lang aangekondigde wijziging van de visserijregels per 1 maart aanstaande niet zal worden gehaald door het Ministerie van EL&I. Toch willen wij met onze controleurs Sportvisserij en federatieve Boa’s de voorgenomen wijzigingen in het Reglement van de Binnenvisserij 1985 en de Visserijwet alvast doornemen.

Ook zullen andere actuele onderwerpen aan bod komen, zoals de toekomstige ontwikkelingen over het nachtvissen en de misverstanden over het kamperen aan de waterkant, de regels over de palingvisserij, en hoe daar het komend jaar intensiever op gecontroleerd gaat worden.

-> Lees hier meer en geef je op!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.